Bestellen en betalen

Op de  website van Solar-Aqua kunt u 24 uur per dag bestellen. Bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt en u toegezonden. De levertijd binnen Nederland bedraagt 1-2 werkdagen m.u.v. artikelen waarbij een expliciete levertijd wordt weergegeven. Betalen mag u bij vooruitbetaling of met Ideal, nadat u uw bestelling heeft bevestigt. Deze bestelling kunt u uit printen. Tevens ontvangt u een bevestiging van uw bestelling via de mail. De factuur wordt meegezonden met uw bestelling.

Verzenden en bezorgen

Wanneer uw betaling binnen is, verzenden wij uw bestelling, tevens is het mogelijk uw bestelling af te halen zodat u uw verzendkosten uitspaart. Neem van te voren wel even contact met ons op wanneer u de bestelling komt afhalen. De kosten van verzending vindt u verder op deze pagina.

Verzend en verpakkings kosten:     

Voor bestellingen boven € 100,-- rekenen wij geen verzendkosten.  (binnen Nederland)                 

Nederland

 

0.200gr-30kg.

0-200gr (brievenbus pakketje)

 

€ 5.95

€ 4,95

België0-10kg. levertijd 2-3 werkdagen€ 9,95
 10-20kg. + zonne-panelen > 80WP€ 19,95
 Brievenbus pakketje 0-150gr.€ 4,95
Duitsland0-30kg. € 11,95
Frankrijk*0-2kg.€ 13,95
 <10kg.€ 25,95
 >10kg.€ 31.95
Spanje*0-2kg.€ 13,95
 <10kg.€ 25,95
 >10kg.€ 31,95

* Is een indicatie de verzendkosten worden berekent per pakket! 

Leveringsvoorwaarden

De prijzen gehanteerd op de website van Solar-Aqua zijn dag prijzen. Door externe omstandigheden kan het voorkomen dat wij een prijscorrectie moeten doorvoeren. De prijs op de dag van de verwerking van uw bestelling is de geldende prijs. Alle prijzen die wij vermelden zijn inclusief BTW.  Op de factuur wordt de BTW apart vermeld. Onze winkel behoudt zich het recht voor om bij zeer grote prijsverschillen de prijzen aan te passen, hierover krijgt u dan via e-mail bericht. 

Ruilen en retourneren

Het ruilen en retourneren is alleen mogelijk met een factuur en wanneer er sprake is van foutieve levering(en) en/of defecte producten die binnen de garantieperiode vallen.

Garantie en service

Op al onze producten gelden de normale garantievoorwaarden vanaf datum van levering. Slijtage, oneigenlijk gebruik, overbelasting en/of schade ontstaan door externe factoren van het product valt bij ons niet onder de garantie voorwaarden.

Privacy 

Persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het expliciete gebruik van deze site of om uw verzoek om informatie te beantwoorden. De gegevens worden wel opgenomen in een bestand; op dit bestand is de Wet Bescherming Persoonsgegevens van toepassing.

KVK nummer: 01144996  BTW nummer: NL001449043B45 

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@solaraqua.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, exclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 9,95 zullen bedragen.

Formulier voor herroeping: Klik hier

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)


 

© 2011 - 2021 Solar-Aqua | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel