Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Wittouck Tony
  Zeer snelle levering en heel goede service na aankoop, zelf tot bij ons in de westhoek. We bezitten 3 toepassingen, een fontein, een zuurstofpomp en een beekloop. ☺☺☺
 • Geplaatst door Fieke
  Wat een uitstekende service: in maart een klein, fijn vijverpompje op zonne-energie bij Solar Aqua gekocht waar we veel plezier van hadden. Totdat twee weken geleden ontsnapt konijn de kabel aan de pompzijde door knabbelde. Dat zou een nieuwe pomp betekenen, ware het niet dat John dat ook wel pittig vond, meedacht, rondkeek en nu een goedkoop, waterdicht alternatief aanbiedt. In die tussentijd kregen we advies voor een tijdelijke oplossing. Perfect! Hartelijk dank!
 • Geplaatst door Ronald van Velden
  Voor ons huisje in Frankrijk had ik het setje besteld van zonnepaneel met ventilator. Heeft de hele winter goed gedraaid want het was binnen merkbaar droger. In mei stopte de ventilator met draaien en na enig zoeken bleek het zonnepaneel(tje) nog maar 7 volt te leveren ipv 14-18 volt. Probleem aan John gemeld en binnen 14 dagen ontvingen wij een splinternieuw vervangend paneel. Hulde en bedankt.
 • Geplaatst door D. Coenen
  Bedankt voor de snelle service inzake de vervanging van het paneeltje. Im heb 2 fonteintje s en onderwaterverlichting in gebruik en ben uiterst tevreden over de producten en de service. Mvrgr
 • Geplaatst door Marc
  Als kweker van grote tropische vogels heb ik vorige week Watersplash 470 besteld...levering was binnen 48u in belgie...helaas na drie uurtjes pomp stuk. Mailtje gedaan en ik werd binnen het uur gebeld en werd er mij gemeld dat er een nieuw pompje werd opgestuurd maar dit zou 14 dagen kunnen duren..Tot mijn grote verwondering werd het pompje al na twee dagen geleverd...Van een TOPSERVICE gesproken...Mijn vogels blij , ik blij....ik ga jullie zeker aanraden bij mijn collega vogelkwekers...TOP
 • Geplaatst door J.heuvel
  Ik heb in 2016 de " Water Splash 2/175 " aangeschaft voor mijn Balkon. Hij staat in een bak met 60 liter water. Omdat ik een zeer zonnig balkon heb werkt de solar cel perfect zodat ik echt volop kan genieten van het fonteintje. Als je weet dat ik een balkon heb met zeer veel groen, zowel planten als ook struiken, dan begrijp je wel dat ik echt " buiten in de natuur" zit!!!
 • Geplaatst door Symen
  Na een jaar stopte onze solar-vijverpomp er plotseling mee.
  één telefoontje was genoeg voor de juiste oplossing.
  John dank voor je geweldige service!

  Zoek je iets voor je vijver, dan is dit absoluut het juiste adres.
  Super-klantvriendelijk, betaalbaar, oplossingsgericht en een fantastische service!

  Groet Symen.
 • Geplaatst door ipie
  Hallo,Gisteren alles in goede orde ontvangen,netjes en stevig verpakt.
  Zonnepaneel en Solar regelaar gemonteerd,werkt prima de accu staat nu deftig te laden.
  Goed materiaal en snel geleverd,prima webshop....goed aan te bevelen .

  met vriendelijke groet,
  Ipie .....Enschede.
 • Geplaatst door myrte
  Hallo, we zijn tevreden met de vijverpomp die we 1,5 week geleden hebben besteld, ook vooral omdat het het water verlevendigd. We vinden het fijn dat deze automatisch aangaat als de zon schijnt en uit als de zo'n niet schijnt, ook s nachts. Je hebt er voor de rest geen omkijken meer naar. Bedankt voor de snelle service.
 • Geplaatst door Ton Oude Velthuis
  inmiddels 4 toepassingen geinstalleerd voor 2 vijvers. alles werkt heel mooi met het voordeel dat ik nergens een 220volt aansluitingen in de tuin hoef aan te leggen. Vooral tijdens onze afwezigheid is dit een prettig gevoel. Service van Solar Aqua, gewoon prima goed? Bij vragen, kort mail verkeer met juiste adviezen.
 • Geplaatst door Suzanne
  Ik heb een paar maanden geleden de Sunny 150 Water Splash aangeschaft voor mijn mini vijver. Ik heb er enorm veel plezier van. Enige minpunt is dat, zodra er een wolk voor de zon hangt of als de zon niet schijnt, de fontein het niet doet. Dit had ik niet verwacht en vind ik jammer. Verder goede en snelle levering.
 • Geplaatst door Patricia
  M'n balkon is helaas te klein om nog meer te bestellen
 • Geplaatst door guido vandewalle
  super mooie producten
 • Geplaatst door Fred Boon
  12Volt Led TL besteld.Snelle levering. Correct afgehandeld. Topper!
 • Geplaatst door Deursen
  Heel goed geregeld snel levering dank je nog
 • Geplaatst door Yvonne
  Solar ventilator met accu besteld. Ik had wat vragen/opmerkingen: is zeer goed & vriendelijk beantwoord. Ventilator nog niet kunnen inbouwen in kippenhok want er zit een meisje te broeden, maar opgeladen & getest: hij werkt als n speer! Bedankt!!
 • Geplaatst door Elleke
  Net mijn bestelling gedaan, leuk aanbieding.
  Hoop dat het vijvertje er straks sproeiend en mooi verlicht bij komt te staan.
 • Geplaatst door Juan
  In opvolging van het solar irrigatie systeem een korte review van de solar lichtvoorziening.
  Opnieuw een groot succes oftewel veel waar voor mijn geld.
  Heb in mijn geval gekozen voor een 100 Watt/P installatie om nog iets over te houden.
  Twee 50 Watt panelen in combinatie met de mooiste Charge Controller van 20 Amps
  Om het geheel heb ik zelf een extra beveiligde behuizing gemaakt in een fraaie Sarelkast inclusief automatische zekeringen.
  De onderhoudsvrije accu heb ik zekerheidshalve een zuurbestendige bak gezet zodat het geheel aan alle veiligheidsnormen voldoet.
  Ik zal het schema gratis ter beschikking stellen aan Solar Agua.
  Alle onderdelen zijn in de handel of bij Solar Agua verkrijgbaar.
  Met een Solar installatie van 100 Watt is het meer dan voldoende om een energie- vriendelijke LED verlichting te kunnen toepassen.
  Maar ook de mobiele devices kun je opladen via de USB of 12 volt outlet op de controller.
 • Geplaatst door Joop van den Boom
  Recent een complete installatie aangeschaft beeklooppomp en luchtpomp met accu en accubox.Na een vervoersongelukje met schade alles perfect opgelost de service is geweldig goed contact met de eigenaar John. Alles keurig afgewerkt en het systeem voldoet geheel aan mijn verwachting.Een echte aanrader !!!
 • Geplaatst door alice in Wonderland
  Vorig jaar een pompje gekocht bij Solar aqua voor mijn vijvertje in Portugal, helaas was er nu een onderdeeltje stuk gegaan en dat heb ik gemeld, gelijk heb ik reactie gehad en ook een nieuw onderdeeltje toegestuurd gekregen. Een 10 voor service en reactie. Mijn dank
  Alice
 • Geplaatst door Jan Kamp
  Vandaag ontdekt en nu al enthousiast.
  Zocht in eerste instantie een irrigatiesysteempje maar nu ik even de webwinkel doorga zie ik nog véél meer heel leuke dingen!
  Eerst maar eens kijken hoe het beregening systeempje werkt en daarna zien we weer verder... • Geplaatst door Viola
  Super service. Leek die ik ben, had ik een accu besteld in plaats van accubox.
  Mijn fout werd zonder probleem opgelost. Heel fijn.
 • Geplaatst door Elisabeth
  Geweldig in de vijver van 9 bij 4 mtr de MARINA geinstaleerd,samen met het kruikenvroutje sproeien ze om het hardst bij volle zon.
  'n bijzondere goede verzorging en vriendelijk tijdens telefonisch vragenlijstje.
  H.D

  d.
 • Geplaatst door Fokko Bosma
  Prima service en garantie!
  Helaas begaf na een paar weken mijn bestelde Solar Aqua Milano pompje het.
  Zonder problemen werd mij een nieuw exemplaar toegezonden.
  Geen gebakkeleid over garantie. .. gewoon netjes afgehandeld.
  Heel tevreden.
  Fokko Bosma
 • Geplaatst door Willem Smit
  Ik heb na een Sunny 150 Minusio afgelopen week ook een Sunny Air besteld. De beide pakketten waren uiterst professioneel ingepakt ( met zelfs een grote oranje strook met de tekst "breekbaar". De gehele afwikkeling van de bestelling, betaling en bezorging verliep vlot en feilloos. Via email werd ik op de hoogte gesteld van het gehele proces. Prima! Overigens: het fonteintje is een aanwinst voor mijn minivijver in de tuin. Laat nu de zon maar schijnen.
© 2011 - 2018 Solar-Aqua | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel